Populära skraplotter

- de vanligaste och populäraste skraplotterna

Det finns många populära skraplotter. Du kan skrapa dina onlineskraplotter på sajter som scratch2cash, extraspel eller Bettson, men det finns även andra populära skraplotter som du kan skrapa både nätet och köpa i butiken. Här är fyra av Sveriges populäraste skraplotter:

Trisslott. Den klassiska skraplotten är naturligtvis trisslotten som är Sveriges populäraste skraplott.  En trisslott består av nio rutor som du ska skrapa. Under varje ruta finns ett belopp eller ett belopp och en symbol. När du får tre likadana belopp har du vunnit det beloppet. Om du skrapar fram tre TV-symboler eller tre klöversymboler är det bara att boka en biljett direkt till TV4-studion. Då får du nämligen skrapa en specialtrisslott i TV och kan vinna upp till 30 miljoner kronor! Svenska Spels trisslott kostar 25 kronor.

Tialott. Tialotten är Svenska spels näst populäraste skraplott. Den kostar bara, som namnet antyder, tio kronor. Den finns flera olika sorters tialotter, men tialotten stjärnvinsten är den vanligaste. Du skrapar stjärnvinsten på samma sätt som du gör med en trisslott och den högsta vinstsumman är 250 000 kronor, vilket inte är fy skam. Skraplotten kostar ju trots allt bara tio kronor.

Sverigelotten. Sverigelotten är en mycket populär skraplott som är utgiven av Folkspel, samma spelbolag som ligger bakom Bingolotto.  Du skrapar de Sverigelottens nio rutor och tre likadana belopp eller symboler ger vinst. Du kan vinna upp till 3 miljoner kronor men också utlandsresor och bilar, vilket gör Sverigelotten till en ganska rolig skraplott. Sverigelotten kostar 25 kronor.

Skrapan. Skrapan är Sveriges billigaste skraplott och kostar bara 5 kronor. Du skrapar den på samma sätt som Sverigelotten och du kan vinna upp till 100 000 kronor, vilket är en fin vinstsumma med tanke på hur lite du satsar.