Gratis skraplotter

- ta del av gratis skraplotter online

Gratis är gott. Och gratis skarplotter är extra gott eftersom de ger dig möjligheten att vinna både små och riktigt stora summor pengar. Därför ska vi här på skraplottonline.com ge dig en liten snabbguide om hur du får tag på gratis skraplotter.

Gratis skraplotter på nätet

Det enklaste sättet att komma åt gratis skraplotter är skrapa lotter på nätet. De flesta casino online ger sina nya kunder gratis skraplotter när de registrerar sig, oftast behöver man inte ens sätta in pengar för att få dessa lotter. Det vanligaste är att man får lotter för 50 kronor eller 1 – 2 skraplotter helt gratis och du vinner du riktiga vinster om du vinner. Om du vinner kanske 100 kr är det bara skrapa fler lotter för vinsten eller om du vinner stort är det bara att plocka ut pengarna direkt. Naturligtvis får du även plocka ut 100 kr om du vill.

Fysiska gratisskraplotter

Om du är ute efter gratis skraplotter som är gjorda av papper, till exempel fysiska trisslotter, så går det också att få tag på ibland. Många gånger kan du få en gratis trisslott om du börjar prenumerera på en viss tidskrift och det finns även tävlingar på nätet där du kan vinna fysiska trisslotter. Men vi på skraplottonline.com anser att det är betydligt smidigare att bara signa upp sig på en skraplottsajt och börja skrapa gratis skraplotter direkt. Då slipper du att delta i tävlingar som du ändå kanske inte vinner i och slipper att prenumerera på en tidskrift som du aldrig skulle ha prenumererat på annars.